מרק / וישואז ארטישוק ירושלים קציפת כמהין 38
מרק / בצל צרפתי "Au Gratin" 45
כרוב ממולא / בשר אורז וצימוקים אוזבקים 42
סלקים / קרם פרש וחזרת לבנה 42
קציצות פרסה / לביבות כרישה ויוגורט צזיקי 45
חציל בלאדי / שרוף על אש גלויה וטחינה מ"הר ברכה" 47
סלט שוק / ירקות של סוריאנו שמן זית לימון ומלח ים 47
פטוש / סלט עגבניות גבינה טורקית בצל ירוק ואדום פיתה מטוגנת 52
סלט ירוק / עלי חורף פקאן מקורמל ויניגרט שמפנייה שמפניה גבינת פיקורינו 56
הרינג הולנדי / בצל כבוש תפוח אדמה קרם פרש 57
קארפצ'ו / שייטל פרוס רוקט ופרמיג'נו שמן זית פישולין של קיבוץ גשור 57
קלמרי / על הפלאנצ'ה רוטב אלי אוליו 58
סביצ'ה / אינטיאס סלט קיץ יוגורט 65
טונה אדומה / אבוקדו סלט מלפפון קוריאני 65
אינטיאס קרודו / אינטיאס נא שמן קורטינה כוסברה צ'ילי ירוק מותסס 65


ספגטי / רוטב עגבניות צ'ילי אדום פרמג'נו רג'אנו 78
המבורגר / בשר אונטריב רוטב פורט ופירה באטר 88
ניוקי / ניוקי תפוחי אדמה פטריות שמן כמהין לבנות ופרמג'נו 88
שוארמה / פרגית חתוכה שווארמה תפוח אדמה סופריטו 88
פסטה רחבה / בשר שהתפרק בבישול ארוך פסטה עבודת יד 95
פפרדלה/ פסטה פירות ים קלמרי שרימפס ומולים 115
מולים וצ'יפס / חצי קילו מולים מרינייר וצ'יפס 115
חצי לוקוס / בתבשיל ירקות "מהמרגב" 120
בר ים / פילה בר ים ירוקים של חורף בר בלאן 125
חלאוייט / שקדי עגל חלב על הפלנצ'ה ציר עוף ותרד טורקי 130
אוכף טלה / טלה צלוי על העצם תפוחי אדמה ועגבניות ברוזמרין 135
שפונדרה / לילה שלם בתנור רוטב "חמוץ מתוק חריף" 135
לחי עגל / בשר ראש שבושל שעות ביין פורט וירקות שורש פירה באטר 135
לברק / שלם בתנור עם ירקות 140
אנטריקוט / סטייק של עגלה מקומית וצ'יפס 169
מדליונים / פילה בקר "Pepper steak" שמנת ברנדי פלפל 169
לוקוס / לוקוס שלם מהים התיכון בתנור לוהט של עגבניות 33 ל 100 ג'
נתחים מיושנים על העצם / פריים ריב פרוס על העצם 55 ל 100ג'

תוספות
טחינה מ"הר ברכה" / 15
אורז | פירה | שעועית ירוקה | סלט ירוק / 14
צ'יפס | תפוח אדמה סופריטו / 22
לחם מחמצת, איולי, סלסה עגבניות / 22

פיסטוק ג'לאטו 45
חתיכה מגבינת קממבר ועובש כחול מרמלדת חבושים 45
עוגת גבינה "באסקית" 55